Boekendeals.com

FAQ

  • Q: Wat is Boekendeals.com?

    A: Het doel van Boekendeals.com is om de studenten van de HVA, UvA en VU te voorzien van de behoefte aan goedkope studieboeken. Studenten betalen vaak de hoofdprijs voor studieboeken, terwijl er vaak evenveel studenten zijn die van diezelfde boeken af willen. Deze boeken zijn vaak nog zo goed als nieuw en kunnen makkelijk worden gebruikt door een volgende generatie studenten. Boekendeals brengt deze studenten met elkaar in contact. Dit is de perfecte manier om elkaar te helpen om van oude boeken af te komen en aan nieuwe te komen. Het is een goedkope deal die je zelf sluit met een WIN-WIN situatie voor iedere individuele student.

  • Q: Boekendeals is er om het leven van de student makkelijker te maken!

    A: Het is erg eenvoudig om mee te werken. Een account kan je gratis aanmaken en met een paar klikken kan jij je oude boeken aanbieden op de website. Natuurlijk kan je zelf ook bieden op studieboeken jij graag wilt hebben. Neem contact met de verkoper en sluit een goede deal. Zo makkelijk gaat dat. Boekendeals is er om het leven van de student makkelijker te maken. Sluit de perfecte deal bij Boekendeals!

  • Q: Over de makers van Boekendeals.com

    A: Boekendeals is ontwikkeld door studenten van de HvA, UvA en de VU. Door samen onze krachten te bundelen hebben wij Boekendeals op kunnen zetten.